YESS! Wat tof dat je gaat aan de slag gaat met ons
E-BOOK in 6 stappen naar de KERN met je client!

(Binnen enkele minuten ontvang je ons E-book in je mailbox)

EEN SUPER UNIEK AANBOD OM OP EEN EFFICIENTE EN SPEELSE MANIER NOG VEEL MEER UIT DEZE STAPPEN TE HALEN. 

Waardoor een positieve mindset en échte blijvende gedragsverandering bij jouw clienten makkelijker en leuker worden. En zij (weer) helemaal die intrinsieke motivatie voelen. Hoe?

Lees even verder…..

Coachen met onze Positieve Groei Mindset Methode:

Ontvang de Positieve Groei Kaarten + bijbehorende Online Training 'Coachen met IMPACT'

Normaal zijn de Positieve Groei Kaarten i.c.m. met de training €199,- excl. btw maar nu voor jou

In het E-BOOK ontdek je onze 6 stappen die leiden naar een positieve mindset, intrinsieke motivatie en echte blijvende gedragsverandering. Het zijn de 6 stappen uit onze unieke mindset methode:  POSITIEVE GROEI MINDSET METHODE.

Onze coachtool de Positieve Groei Kaarten zijn speciaal ontwikkeld om deze stappen op een speelse en effectieve manier in te zetten bij je clienten. Houvast voor jou als coach en tegelijkertijd een fijne gespreks tool voor jouw client. Verhelderend, verrassend en vooral belangrijk een  positief gevoel waardoor de intrinsieke motivatie wordt aangewakkerd. Dit leidt tot concrete acties en positief gedrag, wat een gewenst resultaat oplevert.

Kortom, op een praktische en speelse manier kom je heel snel tot de kern met je client. Jij coacht jouw clienten op een effectieve manier naar een positieve mindset, en blijvende  gedragsverandering.
Dit noemen wij: 
Coachen met IMPACT!

COACHEN MET IMPACT

Wij zijn ervan overtuigd dat het werken met de Positieve Groei Kaarten nog effectiever en optimaler kan door het volgen van onze bijbehorende praktische online training: ‘Coachen met IMPACT’. Daarom doen wij jou deze online training als bonus CADEAU. Hierdoor leer je op een efficiente manier werken met de kaarten en methode werken en haal jij het beste uit onze mindset methode voor jezelf en je clienten.

Wat ga je doen:

LAST CALL: DIT AANBOD KOMT NOOIT MEER VOOR DEZE PRIJS TERUG

Omdat we zo blij met jou zijn omdat jij ons E-BOOK hebt gedownload hebben we dit bizarre aanbod voor je. Wij geloven namelijk dat de Positieve Groei Kaarten in combinatie met de Online Training jou echt het beste verder kan helpen naar Coachen met IMPACT. 

De Online Training kun je in je eigen tempo volgen, bestaat uit 7 modules met video’s en een werkboek met informatie en opdrachten. Ook zie je een voorbeeld coach sessie met de Positieve Groei Kaarten. En word je in de laatste module op afstand gecoacht door Jennifer om zelf te ervaren welke impact de methode en kaarten hebben.

Normaal zijn de Positieve Groei Kaarten i.c.m. met de training €199,- excl. btw maar nu alleen op dit moment is deze combinatie €29,- excl. btw. Pak deze kans en meld je aan via onderstaande button.

Scroll naar boven