SUPER DAT JE ONS E-BOOK HEBT GEDOWNLOAD!

(DEZE ONTVANG JE NU IN JE MAIL)

MAAR BLIJF NOG HEEL EVEN….

Wij hebben een tof aanbod waar we jou nog verder mee kunnen helpen.

Lees hieronder snel verder…..

Online Training 'Coachen met IMPACT' inclusief de Positieve Groei Kaarten

Normaal zijn de Positieve Groei Kaarten (t.w.v. €39,95 excl. btw)  i.c.m. met de training €199,- excl. btw maar nu voor jou, EENMALIG aangeboden voor €49,- excl. BTW

Herken jij het ook? Dat je als coach behoorlijk hard aan het werk bent voor je cliënt, maar dat echte blijvende gedragsverandering vaak uit blijft? Dan is de Positieve Groei Mindset Methode en het werken met de Positieve Groei Kaarten echt iets voor jou. Je leert om met je cliënt het echte Probleem te Identificeren, dit Geniaal te shiften en dan Magisch te Groeien!

Kortom, jij leert om met je cliënten heel snel tot de kern te komen en ze daardoor effectief te coachen naar een positieve mindset en blijvende gedragsverandering:

Coachen met IMPACT!

Wat gaat deze training jouw brengen?

LAST CALL: DIT AANBOD KOMT NOOIT MEER VOOR DEZE PRIJS TERUG

Omdat we zo blij met jou zijn omdat jij ons e-book hebt gedownload hebben we dit bizarre aanbod voor je. Wij geloven namelijk dat deze training in combinatie met de kaarten jou echt het beste verder kan helpen naar Coachen met IMPACT. 

Deze Online Training kun je in je eigen tempo volgen, bestaat uit 7 modules met video’s en een werkboek met informatie en opdrachten. Ook zie je een voorbeeld coach sessie met de Positieve Groei Kaarten. Ook word je in de laatste module op afstand gecoacht door Jennifer om zelf te ervaren welke impact de methode en kaarten hebben.

Normaal zijn de Positieve Groei Kaarten (t.w.v. €39,95 excl. btw)  i.c.m. met de training €199,- excl. btw maar nu alleen op dit moment is deze combinatie €49,- excl. btw. Pak deze kans en meld je aan via onderstaande button.

Scroll naar boven