Positieve Groei Masterclasses

‘Grootser Denken, Grootser Dromen & Grootser Doen als Coach en Ondernemer’

Positieve Groei Masterclasses

1 Jaar lang krijg jij elke maand een masterclass voor slechts €79,- excl. btw in totaal. Ja echt! 

Het is onze droom dat zoveel mogelijk coaches en ondernemers volop in hun kracht gaan staan en daardoor hun hele potentieel gaan benutten en die praktijk of dat bedrijf van hun dromen gaan realiseren.

Is dit ook jouw diepste wens, maar

Wanneer jij deze mega waardevolle masterclasses gaat volgen zal jij merken dat je als coach en ondernemer een enorme ‘POSITIEVE BOOST’ zal krijgen.

Je gaat Grootser Denken, Dromen & Doen

Wij gaan stralen als jij als coach en ondernemer straalt en super succesvol bent. Wij zijn beide zeer ervaren coaches en trainers. Jennifer is al jaren Internationaal gecertificeerd NLP trainer en heeft in diverse opleidingen inmiddels meer dan 1000 mensen opgeleid. Miranda is al jaren lang coach op het gebied van voeding & leefstijl en expert op het gebied van mindset en gedragsverandering.

Samen zijn wij de oprichters van het mooie bedrijf Tools for Coaching waarin wij onze grootste passie volgen: “Zoveel mogelijk coaches en ondernemers inspireren, coachen en opleiden naar een krachtige positieve mindset en Positieve Groei op zowel persoonlijk als zakelijk vlak”.

Masterclass leren coachen

Wat krijg je als jij Yes, I’m in, zegt tegen deze superdeal:

Wat gaat jou dit opleveren?

Kortom: Jij ervaart een ‘Positieve Boost’ op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Wij hebben er mega veel zin in. Jij ook?

Winkelwagen
Scroll naar boven