WORKSHOP POSITIEVE GROEI

Positieve Groei Kaarten en geaccrediteerde workshop

Merk jij ook dat het een flinke uitdaging is om cliënten naar blijvende gezonde gedragsverandering te coachen? Je bent niet de enige. Heel veel coaches lopen hier tegenaan en tot een paar jaar geleden was dit ook onze eigen ervaring. Daarom hebben we de Positieve Groei Kaarten en deze bijbehorende workshop ontwikkeld.

Tijdens deze workshop leer je hoe je de Positieve Groei Kaarten als krachtig hulpmiddel gebruikt om meer diepgang en inzicht bij jouw cliënten te krijgen. Zo word jij een effectievere coach omdat jouw cliënten een grotere kans op een blijvend resultaat hebben.

De Positieve Groei Kaarten zijn bij de workshop inbegrepen. Als je deze al hebt, krijg je korting op de workshop

Kaarten tool voor coaches

Staat het zweet wel op de goede rug?

Je kent het vast wel: tijdens je sessies werk je keihard om de werkelijke belemmerende gedachten van je cliënt te weten te komen. Je zit op het puntje van je stoel, je hersenen kraken. Je vertelt, stelt vragen, maar komt maar niet tot de kern. En terwijl jij alles geeft en het zweet zich op je rug begint te vormen, leunt je cliënt rustig achterover. De cliënt heeft geen idee wat te moeten antwoorden.

“Word ook een ‘luie’ coach”

Zulke sessies zuigen je leeg, zowel fysiek als mentaal. En als toetje blijf je achter met onzekerheid. Ben ik wel een goede coach? Waarom lukt het me niet om echt tot die cliënt door te dringen?

Met de Positieve Groei Kaarten heb je een fijne coach tool waarmee je met een paar simpele vragen jouw cliënt kan laten werken. Tijdens deze workshop leer je hoe je de kaarten het beste kunt gebruiken. Zo kun jij als luie coach achterover leunen en je cliënt laten zweten. Zij zijn tenslotte degene die het werkelijke zware werk moeten doen.

Het thema van de workshop  Positieve Groei

Bij de workshop Positieve Groei leer je hoe je de Positieve Groei Kaarten optimaal in kunt zetten en je werk veel relaxter kunt gaan doen. Het thema dat tijdens de workshop centraal staat is ‘Met een gezonde mindset naar een blijvende gedragsverandering’.

Je gaat actief aan de slag met de kaarten, maar ook met verschillende interessante NLP-modellen. Je gaat samen met de andere deelnemers oefenen; als coach, maar ook als cliënt. In beide rollen kom je tot waardevolle inzichten. Daarnaast is er ook ruimte om met collega coaches ervaringen te delen en om te genieten van gezonde snacks en een uitgebreide lunch.

Beter klantgesprekken voeren als coach

Voor wie is deze workshop geschikt?

Zowel de coach tool Positieve Groei Kaarten als de workshop Positieve Groei zijn speciaal ontwikkeld voor coaches die mensen op basis van een gezonde mindset naar een gezonde levensstijl begeleiden. Ze zijn geschikt voor coaches met affiniteit voor holistische gezondheid, positieve mindset en blijvende gedragsverandering. Dit zijn dus bijvoorbeeld: leefstijlcoach, gewichtsconsulent, diëtist, mental coach, levenscoach, stress- en burn-out coach, beweegcoach, personal trainer of praktijkondersteuner.

Het maakt niet uit of je een ervaren coach met een eigen praktijk bent of pas net begint, zowel de kaarten als de workshop zijn voor iedereen een waardevolle houvast voor een diepgaand gesprek met cliënten.

Training voor leefstijl coaches

De gezichten achter Tools for Coaching

Tools for Coaching is opgericht door Miranda Zaad en Jennifer de Jonge. Als ervaren coaches in gedragsverandering hadden zij regelmatig het gevoel dat er diepgang in hun sessies miste. Met knippen en plakken hebben zij vervolgens de Positieve Groei Kaarten samengesteld en werd hun gezamenlijke bedrijf Tools for Coaching geboren.

Hoe succesvol deze kaarten in de praktijk zijn, bleek maar weer eens toen Jennifer zich door Miranda liet coachen om blijvend van haar overgewicht af te komen. Met behulp van de Positieve Groei Kaarten wist Miranda met een paar rake vragen de kern van Jennifer’s beperkende gedachten bloot te leggen en kon Jennifer eindelijk echte stappen gaan maken.

Inmiddels hebben talloze coaches deze kaarten al gebruikt om hun cliënten nog beter te kunnen helpen. Oh, en Jennifer is inmiddels al meer dan 10 kilo afgevallen. Ze voelt zich beter dan ooit!

Algemene informatie over de workshop

Wanneer wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt iedere maand op een locatie in Amersfoort of Roelofarendsveen gehouden.

Als je je voor de workshop aanmeldt, kun je de datum en locatie kiezen die het beste bij je past.

De workshops starten altijd om 9:30 en eindigen rond 17:00.

Accreditatie door:

  • BGN: 8 punten
  • BLCN/Kabiz: 5,5 punten
  • ADAP: 5 punten

Jouw investering

De workshop kost € 297,- (exclusief BTW) en is inclusief gezonde snacks en lunch, koffie, thee of water en onze coach tool: de Positieve Groei Kaarten. Heb je de kaarten al eerder gekocht en wil je nu ook graag naar de workshop Positieve Groei komen? Dan worden de kosten van de kaarten verrekend met de kosten van de workshop.

Let op: er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Begeleiding coaches

Reviews

Over de   workshop Positieve Groei

Vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Leefstijl coaching en training
Winkelwagen
Scroll naar boven